Stagiair Technicus MBO Installatie / Elektrotechniek (BBL of BOL)

OVER DEZE FUNCTIE

Ben je bezig met je opleiding richting Engineering, Mechatronica & Elektrotechniek of Installatie techniek en vind je het leuk om met je handen te werken? Solliciteer dan direct wij hebben namelijk vele mogelijkheden voor enthousiaste techneuten.

Seascape wil aankomende stageperiode graag de samenwerking opzoeken met een student Elektrotechniek /
Installatietechniek die ze kan gaan ondersteunen als allround medewerker. Daarnaast staat het bedrijf altijd open om interessante nieuwe kennis de organisatie in te laten stromen.

Als allround student zal je de meest geavanceerde CCTV systemen en onderwater Camera’s & LED lights in elkaar zetten. Je pleegt onderhoud en werkt aan uiteenlopende projecten waar embedded systems, meet- en regelsystemen met elkaar te maken hebben.

FUNCTIE EISEN
  • BBL/BOL MBO: Installatietechniek of Elektrotechniek;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Representatief en klantgericht in denken en doen;
  • Leergierig en bereid te investeren in je eigen ontwikkeling;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Belangrijke vaardigheden voor een (toekomstig) technicus zijn: accuraat, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk.
OVER HET BEDRIJF

Bij Seascape zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van high-end producten voor onderwater. We leveren onze producten aan duikbedrijven en de allround maritieme markt. We hebben onze eigen productlijn “Novasub” genaamd, bestaande uit een breed scala van onderwater producten. Naast onze eigen productlijn draaien we grote projecten voor klanten over heel de wereld. We zijn een kleine onderneming met 10 specialisten. De werksfeer binnen het bedrijf is informeel, de communicatie lijnen zijn kort en organisatie structuur is plat.

Ben je op zoek naar een leuke stage in een bijzondere markt. Dan ben je bij Seascape aan het juiste adres. Je stage zal goede vooruitzichten geven, met technische uitdagingen en leuke collega’s.

WIJ BIEDEN

Je krijgt dus de kans om je breed te ontwikkelen en met veel verschillende dingen bezig te zijn, hierdoor zal je veel kennis vergaren over onder andere de elektro techniek. Tot slot zal je begeleid worden door mensen die al veel ervaring hebben en je dus veel kennis bij kunnen brengen. Al met al een functie met aardig wat verantwoordelijkheid en veel kansen tot ontwikkeling!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een stagevergoeding van minimaal €300,-.

GEINTRESSEERD?

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden en heb je passie voor je vak. Dan kan je jouw sollicitatie met C.V. richten aan info@seascape.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.